Nike Air Max 270 React cos „Imperial Blue” este acum doar 100 de lire sterline la Foot Locker UK!

Dacă navigați în sus, precum și scăzut pentru un furt, nu căutați în plus decât Nike Air Max 270 React cos „Imperial Blue”. O parte din colecția Nike „Time Capsule”, fuzionează brandul din trecut cu stilul viitorului, rezultând cea mai bună amalgamare a stilurilor care sunt sigure că va întoarce capetele. Inițial 140 GBP, puteți acum să le adăugați la colecția personală pentru doar 100 de lire sterline la Foot Locker UK!

Pictat într-o schemă de culori roșie, albă, precum și albastru, partea superioară a lui Air Max 270 React, nu face o revenire mulțumită, precum și adecvată aici, furnizându-vă o suprafață netedă, precum și simplificată pe care trebuie să o vedeți în persoană . Un sistem de dantelă asemănător pantofului de cale adaugă o notă de accidentare la estetică, în timp ce o limbă mare este preluată direct din Air Max 180.

Mai jos, veți descoperi faimoasa talpă intermediară React X Air, la fel de confortabilă, precum și rotunjirea a tot ce este Nike Swoosh Branding care vine direct din două perioade de timp diferite, completând designul.

Ce nu trebuie să -i placă despre Nike Air Max 270 React cos „Imperial Blue”? Oferit acum pentru 100 de lire sterline, fiecare dimensiune stă la picioare la Locker UK, așa că puneți mâna pe a voastră cât mai este în preajmă! Pentru mult mai multe furturi de acest fel, aici sunt produse de vânzare de 15 picioare din Marea Britanie pe care nu doriți să le treceți cu vederea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post