Nike SB devine la fel de grozav cu imaginea „Night of Mischief”

prin Nike
Cu puțin peste două săptămâni până la Halloween, Swoosh sărbătorește sezonul înfricoșător puțin devreme cu Nike SB Dunk Low „Night of Mischief”. Lucrând la pantofii de skate sălbatic proeminenți, care a făcut valuri în ultimele luni, dacă sunteți pe piață pentru un crep ciudat, atunci acest lucru este făcut doar pentru dvs.

Prezentând un superior predominant negru, „Noaptea răutăților” este extrem de clar influențată de Halloween. Confecționate din piele de căprioară netedă de unt, accente purpurii închise își fac metoda la șireturi, Sockliner, precum și graficul de păianjen, care este bine brodat pe panouri laterale laterale, precum și pe panouri laterale mediale.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Piele de cereale Orange Full Grain Graces brandingul Swoosh, precum și cutia Toe, unde veți descoperi o mulțime de perforații care iau forma unui Jack-O-Lanterne. Tonurile ecologice Ghoulish au lovit apoi călcâiul, precum și talpa cauciucului, precum și Dunk Low este completat cu un grafic adorabil fantomă.

Dacă doriți ca Nike SB Dunk Low „Night of Mischief” în colecția dvs. de adidași, este pregătit să lovească rafturi în SUA pe 19 octombrie. Nu suntem complet siguri dacă o versiune europeană este pe cărți, așa că asigurați -vă că urmați @TheSolesupplier și @TheSoleStocks pe Twitter, precum și vă vom permite să înțelegeți imediat ce vom primi mai multe informații!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post