În neînvins X Nike Dunk Low SP „cantină” este dezvăluit

neînvins nu este cu siguranță un străin complet atunci când vine vorba de dunk. În ultimele două decenii, magazinul din Los Angeles a lucrat la siluetă de o mulțime de ori, ultima dată fiind 2016. Păstrând acest lucru, se pare că Duo-ul Power s-ar putea reuni atunci când este din nou pentru X Nike neînvins Dunk Low SP “cantină”, ​​precum și aici este absolut orice am înțeles până acum!

Continuând hype-ul scăzut care a dominat total 2020, „cantina” prezintă o clădire cu toate suede, la fel de premium pe cât devine. Lucrând la o bază „Frost de lămâie”, cantina „cantină”, funcționând în partea superioară pentru o estetică complet contrastată.

De -a lungul panourilor laterale laterale, precum și a panourilor laterale mediale, o linie de piele netedă împodobește Nike Swoosh, precum și rotunjirea a tot ce este sigla de cinci grevă a lui Undftd, care este bine brodată de -a lungul călcâiului lateral, rotunjind cu mândrie designul colaborativ.

În timp ce acestea sunt doar machete în acest moment, ele ne oferă un concept destul de grozav despre cum va arăta undftd x nike dunk low sp „cantină” atunci când va apărea în vară 2021. Să înțelegem dacă veți apuca O pereche pentru colecția dvs. personală, precum și în timp ce sunteți aici, este posibil să aruncați și prima privire la Kasina X Nike Dunk Low!

Imagine prin py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post