Colecția Nike Dunk Spring 2021 este dezvăluită

Dacă nu ați avut șansa de a copia orice dunks anul trecut, atunci Nike ți-a luat spatele, deoarece tocmai a tras împachetarea de pe colecția lor de primăvară 2021 Dunk. Din moment ce silueta și-a făcut debutul înapoi în 1985, a fost o capsă în multe colecții. De la jucătorii de baschet la patinatorii, Dunk umil a văzut o creștere nebună a Hype în 2020, iar acum brandul Beverton vrea pe toți cei care doresc o pereche să poată fi polițist. Oricare ar fi sexul sau vârsta dvs., dunk-ul este aici pentru tine și nu merge nicăieri în curând!

În ianuarie, scăderea dunk va ajunge în paletele de culoare “negru”, “roșu” și “coastă”. Prima pereche vine la bărbați, femei și dimensiuni ale copilului și are o paletă monocromatică simplă cu coloana curată tăiată. Cel de-al doilea are o asemănare izbitoare cu legendarul “UNLV” din anii ’80 și va sosi pentru bărbați și copii. În timp ce “coasta” este inspirată de Hue nedefinită “UNC”, care este încă la fel de iconică ca niciodată și va fi exclusivă pentru dependenții de încălțăminte de sex feminin. Dropurile “roșii” și “coaste” în Europa pe 14 ianuarie, cu următorul costum “negru” o săptămână mai târziu pe 21 ianuarie.

Imagine prin Nike.
Schimbarea concentrației dvs. până la luna viitoare, “Hyper Cobalt” care scurgerea anul trecut este în cele din urmă lansarea la dimensiunile bărbaților și copilului pe 11 februarie. În timp ce “Blaze Orange” care a făcut pentru toți vor lovi rafturile pe 5 martie. Acest colour este interesant prin faptul că este inspirat direct de “Syracuse” care inițial a lansat tot drumul înapoi în 1985, ca parte a pachetului “Fii adevărat pentru școala dvs.”, pe care toți încă mai vorbim despre această zi.

Cu atât de multe dunks Nike pentru a alege de la veți fi răsfățați de alegere, deci asigurați-vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru cea mai bună șansă de a vă copia! Spuneți-ne ce pereche pe care mergeți și în știri conexe, Yoon Ahn tocmai a tachinat Ambush X Nike Dunk High “Chicago”! 2021 va fi aprins!

Imagine prin Nike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post