Yeezy Boost 350 V2 „Clay” este de fapt surprinzător de bugetar

după o lungă întârziere de două săptămâni, Sneakerhead-urile din America de Nord și de Sud va putea în sfârșit să copieze mâine Yeezy Boost 350 V2 „Clay”! Inițial, parte a colecției „cu lansare specială” exclusivă la nivel regional, dintr-un motiv ciudat, este de fapt surprinzător de bugetar în comparație cu celelalte două culori.

Înmuiat într-o schemă vibrantă de culori gata de vară, o dungă laterală transparentă lovește panourile laterale laterale, astfel încât Sneakerheads pot flexa șosetele pe care le poartă. În jurul spatelui, o filă strălucitoare a călcâiului portocaliu este prezentă pentru o comoditate suplimentară, iar mai jos, o casă interioară în formă unică, un sistem de impulsuri de lungime completă pentru un confort de neuitat cu fiecare pas. Dantele de frânghie groase completează apoi aspectul iconic care a rămas destul de exact la fel din 2017.

Când „hiperspațiul” și „formularul adevărat” au scăzut pentru prima dată în urmă cu două săptămâni, revânzarea costurilor au împușcat rapid până la peste 400 de lire sterline pe pop, cu dimensiuni mai mici, ajungând chiar la 500 de lire sterline. Acestea fiind spuse, puteți cumpăra de fapt „argila” chiar acum sub 300 de lire sterline! Pentru a adăuga acest lucru, această etichetă de cost se presupune că scade exponențial atunci când pantoful se lansează de fapt mâine, așa că, dacă sunteți în stare de stat, pregătiți -vă să luați o afacere.

Să înțelegem dacă veți adăuga Yeezy Boost 350 V2 „Clay” în colecția dvs. și, în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă Adidas Sneaker!

Imagini prin Soletrees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post