REMOVARE REMBENT: Nu ratați FTC X Nike SB Dunk Low!

Când FTC X Nike SB Dunk Low a scurs mai întâi toată metoda în aprilie, am înțeles direct departe că va fi una specială. Gândindu -mă la adevărul că magazinul de skate al lui Kent Uyehara a fost singura locație în care ai putea ofițerul de poliție The Grateful Dead X Nike SB Dunk Low “Orange”, legătura Beaverton Brand cu el este, fără îndoială, una superbă. Set să scadă mâine pe 28 iulie la 8:00, iată ce trebuie să știi!

Renunțând ca parte a colecției de jocuri olimpice din Tokyo SB Dunk, FTC’s Handle the Legendary Dunk Low este influențat de popularul băi de la interiorul Sento pe care le -ați descoperi în Japonia. Cu o bază de căprioară albastru deschis, care este un nod pentru apa răcoritoare, panourile din piele albă matlasată se înfășoară în jurul călcâiului, sistemul de dantelă, precum și toebox -ul, care amintesc de tipul de plăci pe care le -ați descoperi în aceste unități de publicare.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Un Swoosh de argint metalic se filmează pe lateral, precum și panouri laterale mediale, în timp ce un șoc galben texturat imită că prosoapele care au fost utilizate în general la băi de generații. Pentru a rotunji totul, Kanji poate fi văzut pe spatele limbii, finalizând designul.

Set să scadă mâine pe 28 iulie la 8:00, FTC X Nike SB Dunk Low Pro “Lagoon Pulse” este un must-have! Să înțelegem dacă veți adăuga acestea la rotația dvs., precum și în timp ce sunteți aici, puteți să vă uitați și cel mai bun aspect la Gundam X Nike SB Dunk High “Project Unicorn”!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post