Iată cum ar arăta un parteneriat Nike X Ikea

, nici măcar nu am fi surprinși dacă un parteneriat Nike X Ikea ar fi în lucrări. Respectând scenele de la Paris Fashion Week, unde colecția Louis Vuitton X Nike Air Force 1 a fost dezvăluită oficial, de fapt orice poate apărea la departamentul de parteneriat al Swoosh. Păstrând acest lucru, Sneaker Art Page @ShooBox_ a făcut-o cu un pas mai departe cu o serie de machete care arată ce s-ar întâmpla dacă brandul de încălțăminte Beaverton ar fi făcut echipă cu gigantul suedez de mobilă.

Numit în mod adecvat „Nikea”, colecția de idei prezintă legendarul logo al Nike în combinația de culori semnată a Ikea de albastru, precum și galben. Mock-up-urile funcționează o gamă largă de adidași hyped, inclusiv off-white X Air Jordan 1 “Chicago”, precum și Travis Scott X Air Jordan 1 “Dark Mocha”. Toate acestea sunt afișate în mod tipic IKEA, cu un fundal modelat cu grilă pentru un aspect inspirat de DIY. De asemenea, dimensiunile pot fi descoperite, astfel încât să vă puteți da seama cu exactitate dacă acestea se vor forma în spațiul dvs.

Imagine prin Shoobox

Imagine prin Shoobox

Imagine prin Shoobox
@ShooBox_ a realizat, de asemenea, câteva imagini pentru siluete specifice, inclusiv Air Force 1, precum și pentru Dunk Low. Acestea sunt prezentate într-un stil oarecum diferit, dar încă țipă toate lucrurile Ikea.

Evident, colabul Nike X Ikea „Nikea” este doar o idee deocamdată, însă este încă destul de grozav de văzut. Să înțelegem dacă doriți să vedeți această echipă a sfârșit prin a fi realitate, precum și în știri asociate, BTS X McDonald’s X Nike TN Air Max Plus „McNugget Meal” este neted ca untul!

Imagine prin Shoobox

Imagine prin Shoobox

Imagine prin Shoobox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post