Mai multe Parteneriate Aimé Leon Dore X New Balance sunt pe metoda

Reputația New Balance în cartierul Sneaker a ajuns să fie mai puternică în ultimii ani, datorită parteneriatelor cu designeri de încălțăminte renumite, în special Teddy Santis, care a reînviat arhivatul arhivat P550 Siluetă de baschet P550 Oxford. Pe lângă faptul că a vorbit despre Santis, moda sa, precum și modul de viață, Aimé Leon Dore, tocmai și -a expus recent viitoarea colecție de primăvară/vară 2022, unde se pare că există o mulțime de instructori de fitness noi în New Balance în lucrări.

Într -un aspect mai bun, se pare că arhivarea New Balance 650R primește în cele din urmă o dată oficială de lansare. Pentru acei fani ai NB550, High-Top 650 este un alternativ fantastic de luat în considerare. De asemenea, este important să am menționat că în colecție sunt incluse trei culori.

Imagine prin Aimé Leon Dore

Imagine prin Aimé Leon Dore
În plus, un nou echilibru 990v2 a apărut, de asemenea, de data aceasta în jurul optării pentru o configurație neutră, inclusiv tonuri de alb, precum și cremă care oferă stilului un apel vintage. În cele din urmă, câteva New Balance 991 sunt, de asemenea, în lucrări.

Ce priviți cel mai mult de la AIMé Leon Dore X New Balance Parteneriate în acest sezon? Asigurați -vă că rămâneți blocat chiar aici, la singurul furnizor pentru a rămâne în înțelegerea tuturor celor mai recente picături noi de echilibru. În știri asociate, iată aspectul tău cel mai bun la New Balance 990v6 „Navy”.

Imagine prin Aimé Leon Dore

Imagine prin Aimé Leon Dore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post