Travis Scott Vibes prezintă pe Nike SB Dunk High „Baroque Brown”

Imagine prin Nikesborthinging
Travis Scott X Air Jordan 1 „Cactus Jack” trebuie să fie unul dintre cei mai tari adidași ai anului și se pare că Nike vrea să reproducă această formulă câștigătoare cu Nike SB Dunk High „Baroque Brown”.

Renunțând la linia de difuzie a skateboardingului, „Maroque Brown” se construiește pe o bază de pânză gri tonală, suprapusă de panouri de piele de lux maro. Contrastarea suplimentară este introdusă printr -o pereche de șireturi negre și branduri SWOOSH pe părțile laterale și mediale. Cusăturile vizibile pot fi văzute în întregul pantof pentru o estetică personalizată, iar mai jos, o talpă intermediară curată finalizează aspectul.

Imagine prin Nikesborthothing
Deși este destul de evident că Nike s -a inspirat din pantoful de semnătură al La Flame, Nike SB Dunk High „Baroque Brown” își poate ține cu siguranță propriul său. Conform zvonurilor, ar trebui să vă așteptați ca acestea să se lanseze cândva la mijlocul lunii octombrie, așa că dacă doriți o pereche, asigurați -vă că vă păstrați ochii decojiți la singurul furnizor!

Imagine prin Nikesborthothing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post