Colecția Supremă X North Face Fall/Winter 2019 scade în această joi

Noua colecție Supreme X The North Face scade în această joi și este una dintre cele mai puternice colaborări până în prezent. Onorând „Big Apple” în sine, această colecție ilustrează tot ceea ce știm și ne place la acest magazin de skate.

Luând jacheta Baltoro, sacou de munte, hanorac cu glugă, tricou și rucsac impermeabil, aceste piese au fost împodobite cu unul dintre cele mai faimoase simboluri din toate timpurile. Înclinat cu imprimeuri îndrăznețe ale Statuii Libertății, această colaborare aduce un omagiu rădăcinilor magazinelor de skate.

Odată cu jacheta Baltoro venind cu nylon rezistent la apă, folosit pe întregul său și cu o capotă ambalabilă, această piesă trebuie să fie punctul culminant al colecției. Așezați alături de aceasta este jacheta de munte din nylon cu cusătură completă și, desigur, o multitudine de glugă și tricouri care prezintă un brand dublu.

Lovind locații fizice supreme și online începând cu 31 octombrie, asigurați -vă că vă tratați cu colecția supremă X Fata North Fall/Winter ’19. Păstrați -l blocat la singurul furnizor pentru toate cele mai bune știri și lansări din comunitatea de adidași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post